Vacature: Paraveterinair m/v

Dierenhospitaal Visdonk is een dierenartsenpraktijk waar we met 10 dierenartsen sterk diersoort specifiek werken, zowel op eerste- als tweedelijns niveau. Hiervoor hebben we de beschikking over een uitstekend ingerichte kliniek waar we met een enthousiast team van dierenartsen en paraveterinairen streven naar optimale zorg en kwaliteit voor de dieren.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een

Paraveterinair m/v

De functie start fulltime ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof en zal daarna parttime worden voortgezet.

Functieomschrijving:

We zoeken voor onze gezelschapsdierenpraktijk een enthousiaste ondersteuning bij het  uitvoeren van onderzoeken en operaties, het maken van digitale röntgenopnames, controle en onderhoud van instrumentarium, het maken van afspraken, natuurlijk de verzorging van opnamepatiënten en het uitvoeren van zelfstandige paraveterinaire handelingen. Naast  baliewerkzaamheden voor onze gezelschapsdierenpraktijk vallen ook baliewerkzaamheden voor onze paardenpraktijk binnen de functieomschrijving.

Functie-eisen

Voor deze vacature vragen wij een persoon met een afgeronde opleiding dierenartsassistent(e)/paraveterinair en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in een gemengde praktijk.

Het functieprofiel geeft aan dat de persoon die deze functie uitoefent over de volgende competenties dient te beschikken: kwaliteitsbewustzijn, teamgeest, flexibiliteit, stressbestendig en vooral klantgerichtheid.

Heb je interesse en voldoe je aan de gestelde eisen dan nodigen we je uit te solliciteren. Schriftelijke sollicitaties met uitgebreide CV, kun je binnen 10 dagen richten aan Dierenhospitaal Visdonk, t.a.v. mevrouw G. van Staaij, Visdonkseweg 2a, 4707 PE Roosendaal. Of per mail g.vanstaaij@visdonk.nl

Tel. 0165 583750